Kategorija: Plac

Cena:  450000 

Veliki izbor placeva svih veličina na odličnim lokacijama u Kragujevcu i na Zlatiboru. Idealni placevi za investitore i višenamensku gradnju.

Kuća 73m2 Plac 8.50 ari

Cena:  450000 €

Lokacija

Status nekretnine

Na prodaju

Kvadratura stana

73 m2

Broj soba

2

Broj kupatila

2

Zgrada sa liftom

Ne

Grejanje

Podno grejanje

Opis nekretnine i foto galerija

Na prodaju kuća na izuzetnoj lokaciji u Kragujevcu. Kuća se nalazi u naselju Veliki park, potez ka Šumaricama. Kuća je u samom srcu Velikog parka i Šumarica. Komšiluka nema, jedina kuća u tom delu grada. Idealno za odmor, život, kao poslovni prostor. Kuća apsolutno za sve namene. Takođe je kuća nova, napravljena na temeljima stare koja je bila na placu. Kuća je površine 73m2 i strukture je trosobnog stana. Kuća se sastoji od 2 ulaza, hodnika, wc-a i kupatila, dnevnog boravka, kamin, trpezarijski deo, kuhinja, 2x spavaća soba. Plac je površine 8.50 ari, ceo pod zelenilom, tujama, 2 trema, 3 letnjikovca, ograđen plac, kamena ograda u kombinaciji sa kovanim gvožđem. Igralište za decu na placu. Savršen objekat. Bez ikakvog ulaganja. Na 5 minuta je Centar grada, Bazeni, restorani, trgovine i sl. Kuća je uknjižena. Cena kuće je sa svim stavrima. Cena: 450.000 eura

Zainteresovani ste za ovu nekretninu?

Kontaktirajte nas putem date kontakt forme ili nas pozovite telefonom na brojeve koje možete pronaći na dnu ove stranice. Sva polja obeležena zvezdicom* su obavezna polja koja morate popuniti kako bi uspešno poslali upit za ovu nekretninu. 

[contact-form-7 id="18" title="Forma za upit"]

Ostali tipovi stanova

Kategorija: Plac

Veliki izbor placeva svih veličina na odličnim lokacijama u Kragujevcu i na Zlatiboru. Idealni placevi za investitore i višenamensku gradnju.

facebookinstagram linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram